Letterborden


Ben je op zoek naar een letterbord? Dan bij je bij Jules Bazar op het juiste adres! Lees even met ons mee of ga al direct naar onze webshop.

ontdek onze letterborden

Vintage houten letterborden

Onze letterborden zijn tijdloos, decoratief en passen in elk interieur. Door een houten kader gecombineerd met zwarte vilt krijgt elk letterbord een vintage look die je interieur een extra uitstraling geven.

letterbord

Bij een letterbord van Jules Bazar zit een volledige set van letters, cijfers en leestekens. Hierdoor vormen ze het perfecte canvas voor citaten, herinneringen, fotograaf rekwisieten, mijlpaal gebeurtenissen of voor je keukenmenu's.

Letterborden van de oude stempel

Vroeger werden deze letterborden vaak gebruikt voor politiefoto’s, klasfoto’s of menuoverzichten. Echter met de komst van diverse digitale mogelijkheden verdwenen de letterbord een beetje op de achtergrond.

letterborden

 

Dit gaf ons het idee om het gekende maar vergeten object opnieuw leven in te blazen en om te vormen tot een creatief interieurobject. Een object dat iedereen naar zijn gevoel kan manipuleren om zo een beetje humor en vreugde toevoegen aan je huis of er buiten.

Wil je een letterbord kopen?

Onze vintage letterborden, weliswaar in een nieuw jasje, kan je voor €68,50 kopen in onze webshop.  Elk bord is 40 cm breed bij 51 cm hoog, hebben een eiken kader en een binnenzijde van vilt. Daarnaast bevat elk letterbord een letterset van 290 letters.

letterbord kopen

Over ons

Vanuit een klein dorp in België is Jules Bazar ontstaan. We hebben een passie voor het transformeren van alledaagse voorwerpen naar unieke stukken met een persoonlijke en creatieve touch. In de zoektocht naar alledaagse en interessante voorwerpen viel ons oog op letterborden. 

vintage letterborden